Специални неща за най-малките

Обикновено след обход на магазини за бебешки принадлежности и обзавеждане с детска кошарка, бебефон, столче за хранене, столче за кола, помпа за кърма, играчки, акумулаторна кола, кукли, колело, триколка, батут, бъдещите родители започват с голямото чудене коя детска количка от всичките да изберат.

Но най-практичното решение си остава комбинираната детска количка, която спестява закупуване за новородено на отделен кош, защото има удобно легнало положение. Моделите варират изключително, като има колички между тях с дръжка, която се преобръща така, че да е настанено удобно бебчето срещу майката, детска количка със специални седалки, лесно преобразуващи се в кош и други аксесоари и неща, които правят лесно и удобно използването й.

Освен че е особено практична комбинираната детска количка, тя е и много удобна, когато с много място не разполагате в стаята сред батут, акумулаторна кола, триколка, детска кошарка, столче за кола, столче за хранене, колело, защото използването на допълнителен кош ви спестява, който няма къде да се сложи понякога. Предимствата са изключително много, но между най-важните е, че сякаш расте с вашето дете тази детска количка и може еднакво добре да се използва и за новородени, и за пораснали деца. Легналото положение осигурява изключително удобство на деца от всяка възраст.

Столче за кола винаги трябва да е покрито с меки, сменяеми цветни подложки, които удобство гарантират, независимо продължителността на пътуване. Те от специална дишаща материя са изработени, правилна циркулация на въздуха гарантираща, а също и на тялото топлообмена. Могат в пералня да се перат, а ако решите вида на столчето да промените, можете отделно да ги закупите и ги подмените.

Характеристики – дръжката на столче за кола се регулира в 4 позиции; полистиролни подложки по време на пътуване абсорбират вибрациите; интуитивна система за коланите; подложката при 30 градуса се пере и е изработена от дишаща материя, за да може да осигури на въздуха оптимална циркулация.

Цветните подложки се свалят лесно и почистват; всички цветове подложки отделно могат да се закупят, за да разнообразите външния вид на столчетодетска кошарка, играчки, кукли, столче за хранене, столче за кола, акумулаторна кола, колело, триколка, батут. Има в автомобила лесна инсталация; столче за кола може върху Isofix база да се монтира, която отделно се закупува.