Помпи за кърма и първото детско столче

BPA FREE – с регулируема смукателна клапа, можете да определяте при изцеждане с помпа за кърма потока на млякото. Комплекта включва и поставка, 6 подплънки за еднократна употреба, шише 150 мл без биберон и шише 240 мл в комплект с капачка и биберон.

Столче за кола Jet на Avionaut за деца от 0 до 13 кг е предназначено. Има иновативен дизайн, а специалните материали, от които е изработено, гарантират комфорт, сигурност, безопасност по време на пътуване за детето. Столче за кола Jet заедно с детето расте, осигурявайки безопасност и комфорт през годините, заради специалната ЕНП система, която поглъща от евентуален сблъсък въздействията. Дълбоките странични крила осигуряват от страничен удар допълнителна защита. С обтегачите и интуитивната система за колани ще сте сигурни, че това столче за кола ще бъде лесно и правилно монтирано в колата. Столче за кола във всеки един момент се приспособява към теглото на детето и размерите му, защото на седалката подглавника се регулира на височина за подсигуряване на детето по-комфортно пътуване.

Комбинирана детска количка не е разкош, а необходимо средство за предвижване, универсално средство за транспортиране на бебето, както и акумулаторна кола, колело, триколка, батут, други играчки и кукли. Можете още преди раждането на детето да я закупите и използвате, докато то проходи. Тази детска количка се характеризират обикновено като “2 в 1″ или “3 в 1″, понеже се явява рамката, върху която да закрепите люлка за спане, ако е необходимо, или столче за хранене, кошче за сядане, ако вече може да седи детето. Някои модели и столче за кола включват, което може върху рамката да бъде монтирано или при пътувания да се използва. И не забравяйте, че стилната чанта за консумативите на детето можете да използвате винаги, включени в комплекта.

Колело за балансиране KinderKraft Runner е най-добрата алтернатива на колело с помощни колела, триколка, тъй като баланса и координацията на детето развива. Това колело има регулируема комфортна седалка до 44 см. За по-голяма сигурност на кормилото максималното завъртане до 23 градуса е ограничено. Дръжките ма триколка, колело, акумулаторна кола, са гумени, за да бъде предотвратено пързаляне на дланите. Подходящо е за деца над 3 години. Благодарение на леката дървена рамка, само 4 кг тежи колелото.