Детски колички

При избора на детска количка основна дилема на родителите е, дали да бъде с три или четири колела. В много от случите като цяло, основното притеснение е свързано със стабилността на една триколка, но хванали дръжката веднъж в ръце, ще се убедят всички родители, че на триколка предимствата са издръжливост и изчислените добре пропорции на шасито са ненадминати. Това, а също и лесното управление на триколка, високата мобилност и преодоляване на всички препятствия безпроблемно по пътя, карат да се спират много родители на този вариант детска количка.В повечето случи всяка триколка с големи гуми е окомплектована, с възможност на предното колело за завъртане на 360 градуса, позволяващо пълен кръг да направите и при статично положение дори.

Но каквато и детска количка да изберете, мнението на околните не е най-важното, а дали ви е удобна, пасва ли на начина ви на живот и не на последно място – за вашето малко дете дали е комфортна, защото голяма част от времето си то ще прекарва в нея! Комбинираната детска количка е сигурност, удобство, надеждност, защото се спазват високи технически изисквания.

Велосипеда за деца, или както го наричаме – колело, винаги е било най-желаният подарък от всяко дете, защото карането в двора или парка е забавно и вълнуващо изживяване. Освен всичко, то допринася за равновесие и гъвкавост, за разлика от акумулаторна кола, триколка, батут, играчки, кукли. Има много модели от световни водещи производители за колело за различни възрасти. Те с подвижно кормило са оборудвани, пластмасов кош, помощни колела, метални капли, багажник и др. Всяко колело е с оригинален дизайн, подходящо за деца от 2 до 5 години. Има подскачаща заоблена седалка с комфортна система на окачване, лесно за управление, изключително оригинален и модерен дизайн на акумулаторна кола, триколка, детска количка. Кормилото за удобство на детето е с меки дръжки. Гумите за допълнително сцепление са пневматични и стабилни. Всяко колело помага на децата да свикнат да балансират, преди да карат колело без помощни колела. За всяко дете личният му транспорт е гордост. Закупувайки колело, означава да му дадете неописуема радост, а ако и акумулаторна кола му кипите, това е неограничено забавление.